DIENSTEN

GrafiMedia Groep is een reclamebureau in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafische vormgeving en zowel online als offline producties. Wilt u een logo laten ontwerpen? Heeft u er al één, maar is uw huisstijl toe aan vernieuwing? Is uw webdesign nog up to date? Bent u tevreden over uw grafische ontwerpen en wilt u alleen drukwerk bestellen?

NEEM DAN NU CONTACT MET ONS OP!

Klik hier
DESIGN

Wij zijn grafisch vormgevers. Door onze jarenlange ervaring vertalen we uw mededeling moeiteloos door naar creatieve communicatie.

U kunt bij ons terecht voor de vormgeving (en productie) van uw logo en huisstijl, maar natuurlijk ook voor flyers, folders, brochures, verpakkingen, beursmateriaal, website, etc. Waar wilt u uw logo op terugzien? Laat het ons nu weten!

Design

Web
WEB

Social media, een responsive website of wilt u zelfs een app laten maken? Start vandaag door contact met GrafiMedia Groep Almere op te nemen!

Een website laten maken door GrafiMedia Groep Almere: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Wij ontwerpen de website exact zoals u het wilt en leveren hem vervolgens op met een content management systeem (cms). Ook zijn wij thuis in WordPress websites.

En wat te denken van een digitale nieuwsbrief? Online een nieuwsbrief maken is snel, eenvoudig en… voordelig! Wij koppelen uw adressenbestand aan de digitale mailing. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de nieuwsbrief versturen.


PRINT

Het concept heeft u, het design heeft u, wat nu? GrafiMedia Groep Almere produceert uw grafische communicatie. Ontzorgen, noemen wij dat.

Offset drukwerk, digitaal drukwerk, zeefdruk, rotatiedruk, foliedruk, graveren… Er zijn geen druktechnieken die GrafiMedia Groep Almere niet kent! Wij kijken met u mee welke techniek het beste bij uw product of design past. Maak uw drukwerk daarna compleet met spot UV, glitters of een laminaat.

Naast drukwerk biedt GrafiMedia Groep Almere ook oplossingen voor het beletteren van auto’s en panden, het ontwikkelen van verpakkingen, de productie van spandoeken, banners, vlaggen en zelfs complete beursstands, maar ook bedrijfs- en/of instructiefilms vindt u terug in ons portfolio.

Print
Logo
Huisstijl
Brochure
Website
Flyers
Briefpapier
Visitekaartjes
Krant
Personeelsblad
Verpakking
Beursstand
Labels
Presentaties
Webdesign
CMS
Wordpress
SEO
SEA
AdWords
Nieuwsbrief
Teksten
Video
Facebook
Responsive
Webshop
Social Media
Briefpapier
Visitekaartjes
Boek
Magazine
Folder
Flyers
Stickers
Verpakking
Banners
Spandoek
Etiketten
Posters
Brochures
Belettering
Digitaal drukwerk
Mailing
Printing
Foto op Canvas
Foto op dibond
Freesletters
Gevelbelettering
Tekstschrijven
Fotografie
Illustraties
Signing
Beurs organisatie